Dodávce vjel do cesty otáčející se kamion. Řidič na místě zemřel

Nehoda se stala krátce před úterní druhou hodinou ranní u Antonínova Dolu. "Podle prvotního šetření na místě dopravní nehody se řidič nákladního vozidla Man s návěsem otáčel u odbočky na Antonínův Důl a přitom vjel do jízdní dráhy dodávkovému vozidlu Iveco, které jelo po hlavní silnici, a došlo ke střetu," sdělila policejní mluvčí Michaela Lébrová.

"Bohužel řidič dodávky utrpěl tak těžká zranění, že se mu už nedalo pomoci, a na místě jim podlehl," řekl TN.cz mluvčí záchranářů Petr Janáček. "Druhý řidič je v pořádku," dodal.

[chooze:article;value:512473]

"Policisté u něho provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem," poznamenala k řidičovi nákladního auta Lébrová. "Další okolnosti dopravní nehody policisté prověřují," dodala.

Nehoda ráno silnici I/38 zablokovala. "Policisté ve směru od Havlíčkova Brodu dopravu odklánějí na obec Štoky, Větrný Jeníkov, dálnici D1, exit 112 a zpět na silnici I/38. Ve směru od Jihlavy jsou vozidla otáčena u křižovatky Tři věžičky a objízdná trasa pro ně je stanovena v opačném pořadí," vysvětlila policejní mluvčí.

Tragická nehoda v Praze. Srážku s autem motorkář nepřežil (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.