Dojatá dcera Nadi Urbánkové: Lidé ji zahrnuli vzkazy plnými lásky

Po zveřejnění zprávy o smrti Nadi Urbánkové zaplavily sociální sítě její dcery Jany Fabiánové komentáře podpory. Lidé na pěveckou ikonu s mohutnými brýlemi začali vzpomínat v tom nejlepším světle. Shodovali se na tom, jak báječná, laskavá a okouzlující žena Naďa Urbánková byla a její dceři přáli vše nejlepší do budoucna.

"Milá Jano, upřímnou soustrast. S vaší maminkou jsem měla možnost spolupracovat a obdivovala jsem ji za to, jaká je statečná," napsala dceři Nadi Urbánkové Blanka Kubíková, se kterou herečka před lety spolupracovala.

[chooze:article;value:488223]

"Už to bude sedm let, co jsem byla za Naďou Urbánkovou kvůli její kapitole do knížky Z 13. do 14. komnaty. Pozvala mě do nemocnice, kam čas od času musela po prodělané rakovině. A musím říct, že nikoho tak optimistického, veselého a až trochu trhlého jsem na nemocniční posteli ještě nezažila. Ani před tím, ani potom. Milá Naďo, ať už je vám jen dobře," podělila se Blanka Kubíková s redakcí TN.cz o svůj vzkaz pro neobyčejnou herečku.

Smrt Nadi Urbánkové zasáhla tisíce lidí. Ti se teď před její památkou sklonili a udělali si čas na to, aby napsali, jak moc pro ně neobyčejná zpěvačka znamenala. Někteří se jí svěřovali, jiní s ní vyrůstali a pro další byla vždy vzorem. "Moc mě to mrzí, Naďa mě provázela celým životem, Jani. Houpala mě v Mariánkách, když jsem byl ještě v bříšku, to mi říkala moje maminka," vzkázal Janě Fabiánové Libor Sedlák, pro kterého byla Naďa Urbánková srdcovou záležitostí.

[chooze:article;value:488226]

​Krásné vzkazy fanoušků nenechala Jana Fabianová bez povšimnutí. Na každičký milý komentář, který vzpomínal na její maminku, reagovala. S fanoušky zesnulé zpěvačky si začala dopisovat a všem poděkovala za laskavost.

"Z celého srdce každému z vás děkuji za vyjádření soustrasti a sdílení krásných vzpomínek na maminku. Omlouvám se, jestli jsem zatím nestihla reagovat, chodí mi tisíce zpráv, každou čtu, za každou z nich jsem hluboce vděčná. Momentálně máme plné ruce práce s organizací smutečního obřadu. Nejpozději v úterý se dozvíte, kde a kdy se budete moci s maminkou rozloučit. Děkuji vám za sílu, vaše Jana," poděkovala všem lidem dcera Nadi Urbánkové na facebooku.

[chooze:gallery;value:30123]

Zemřela herečka a zpěvačka Naďa Urbánková. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.