Dojatá manželka Švancary: Petr je plačka, pro nás už Survivor vyhrál

Petr Švancara, fotbalista přezdívaný "Švanci", si v Survivoru sahá na dno. Jedinou epizodu si nenechá ujít jeho manželka Kamila, která byla hodně překvapená poté, co jí Švancara oznámil, že poletí na ostrov. "Říkala jsem si, že to není možné, protože on je válecí typ a miluje jídlo," nastínila Švancarová, podle které její muž netušil, do čeho jde.

"Říkal, že začne po novém roce běhat. Takže samozřejmě nebyl ani jednou, ale obstává v Survivoru nad moje očekávání. Pro mě už je vítězem jenom tím, že tam je tak dlouho. Myslela jsem, že bude po týdnu doma, udělá si dovolenou, ohřeje se, zabije ten 'mrtvej leden', měsíc o ničem, ale je konec února a on nikde," řekla Švancarová překvapeně.

[chooze:article;value:490168]

​Ve fandění ostatním má Kamila jasno. "Přála bych to tomu Vaškovi, i když se dál nedostal, ale také Andrejce bych to přála. A komu to nepřeju? Žanetě. Za mě se naklání až moc ke klukům, ale možná je to její strategie, její hra," má jasno Kamila.

Každopádně sledování Survivoru je prý u nich doma velkým zážitkem. "Já nejsem určitě ten typ, který si lehne na sedačku a tak nějak se podívá. Já skáču a posouvám se na tom gauči s ním. Dělám všechno, jako bych tam byla," zmínila se smíchem.

[chooze:article;value:489186]

​Kamila mohla s předstihem sledovat ukázku z dílu, ve kterém účastníci soutěží o vzkazy od svých blízkých. "Já ho znám, on je emotivní člověk, a co se týče rodiny, tak úplně. Takže já jsem věděla, že jakmile nastane tahle chvíle, kdy se budeme moct propojit, tak ho to hodně rozbije. Jak on sám říká, on brečí, i když umře mravenec, takže my jsme oba takové plačky. On pro nás toho Survivora už vyhrál," uzavřela se slzami v očích.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.