Moderní bydlení

Dojatý Janda mezi motorkáři: Oživili jeho slavný hit Hurikán

"Jsme ve Kbelu v Benátkách nad Jizerou, kde se pořádal vrcholný podnik našeho seriálu mistra republiky a přilehlých vesnic, seriál Classic Motocross, to znamená závody starejch a ještě starších motocyklů od 15 do 80 roků výroby," vyhlásil závod prezident spolku Classic Motocross Radek Novák.

A právě na tento závod se organizátoři rozhodli pozvat zpěváka Dalibora Jandu, pro mnohé idola, pro některé modlu, pro většinu vzor. "Mezi motorkáře vždycky rád jezdím, je to taková správná parta, a ať se ocitnu kdekoliv, tak ti kluci, kteří jezdili na těch motorkách, tak jsou vždycky kamarádští," řekl Janda.

Pro Dalibora byla tato akce úlevou, jeho manželka coby jeho manažerka si prý až podezřele dlouho telefonovala s několika motorkáři. Nervozitu ale brzy vystřídalo nadšení. "To je ta motorka přesně, na které jsem na mým prvním albu Hurikán. Oni to takhle vykrášlili, že je tam i to číslo pět, a já jsem z toho úplně dojatej," svěřil se Janda.

[chooze:article;value:505528]

​"V roce 1985 jsme natáčeli ten videoklip a z té doby to je, já jsem tehdy vyhrál s písničkou Hurikán třikrát hitparádu v televizi a vlastně na té motorce jsem to dělal a fotil, a dokonce jsem se na ní svezl a měl jsem jí nějaký čas půjčenou. Teďka už bych to neriskoval," přiznal Janda.

"Když jsme byli mladý, tak nám ten plakát visel nad postelí, klukům kvůli motorce, děvčatům kvůli Daliborovi, a tak nás napadlo udělat reinkarnaci toho plakátu po 38 letech a umělec na to přikývnul. Jsme rádi, že ho tady máme, je to zábavné asi pro všechny," okomentoval Novák.

A teď už zase zpět na koncertní pódia. Zpěvák totiž právě odstartoval turné ke 45 letům na scéně. Šanci navštívit jeho show máte i vy, a to až do jara.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.