Dojemná pocta pro Hanu Zagorovou. Štefan Margita uspořádal velký koncert

Zkušený zpěvák Štefan Margita poprvé vyprodal největší českou koncertní halu. Netajil se proto tím, že měl před vystoupením velkou trému. Zpěvák show plánoval měsíce a ladil i ty nejmenší detaily. Chtěl, aby vystoupení na počest jeho milované Haničky bylo perfektní. Původně měla Hana Zagorová na manželově koncertě skutečně vystoupit, osud tomu však chtěl jinak. Margitu tak Hanka doprovázela alespoň z plátna.

Kromě písní Štefana Margity v hale zazněly i hity Hany Zagorové. Těm vdechla vyjma projekce život i populární česká zpěvačka Lucie Bílá, která si na pódiu zazpívala legendární píseň Maluj zase obrázky.

[chooze:article;value:483849]

"Bylo to nádherné, bylo to dojemné a bylo to veliké. Dostala jsem na jevišti od Štefánka nádherný dárek, který ráda nosila Hanička, a já vám ho chci ukázat. Je to nádherný křížek, který mám na krku. Budu ho nosit s láskou k Haničce. Moc děkuji všem za nádherné reakce, měla jsem opravdu velikou trému. Děkuji, vážím si toho," řekla dojatá Lucie Bílá v příběhu na instagramu. Po boku Štefana Margity se na jevišti vystřídaly i další hudební legendy včetně talentovaného Vojty Dyka a Michala Kindla.

"Štefánku, gratuluji! Krásný koncert to byl," napsala k fotografii na sociálních sítích jeho kamarádka Martina Jandová. Několik celebrit se objevilo i v hledišti, mezi nimi byla i moderátorka TV Nova Lucie Borhyová. Většina hostů se shodla na tom, že to byl úžasný zážitek, u kterého se jim tajil dech. S přípravou celé akce Margitovi navíc pomáhal moderátor Leoš Mareš.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený O2 arena Praha (@o2arenapraha)

"Skvělý zážitek i dojetí," napsala jedna z Margitových fanynek na instagramu. "Dárek splnil účel. Maminka byla nadšená," sdílela další fanynka. Štefan Margita může být pyšný, svůj první koncert v O2 areně a pomyslné hudební rozloučení s Haničkou zvládl na jedničku. V některých momentech se však ani operní pěvec neubránil slzám.

Štefan Margita exkluzivně: Hanko, nedělej Zagorku a vrať se mi. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.