Dojemná slova Míši Kuklové: Mám strach, přiznala. Ale je to jediná cesta

[chooze:gallery;value:35525]

Herečka Michaela Kuklová má za sebou několik životních zkoušek. Teď překvapila své sledující přiznáním, co jí v životě dodává kuráž. Přestala se totiž bát riskovat.

V příběhu na instagramu sdílela fotografii se svým až charakteristicky jemným úsměvem, k ní ovšem doplnila několik slov. "Občas mívám strach, ale už se nebojím udělat kroky, které mohou vést k naplnění mých obav," přiznala herečka. Zdá se, že v poslední době se naučila děsivým věcem postavit čelem.

[chooze:article;value:551111]

Připustila, že když člověk čelí svému strachu, pozná lépe sám sebe i ty, kterým na něm záleží. "Je to mnohdy jediná cesta, jak poznat, jakou máte cenu pro druhé a jakou pro sebe," vysvětlila představitelka několika princezen z pohádek.

Na sociálních sítích se snaží dávat najevo, že člověk by se měl umět poprat i se špatnými věcmi v životě a hlavně si dělat radost. "Dnes od rána samé špatné zprávy, jedna za druhou, ale pár dobrých taky, ať nekecám, takže jsem si povolila zhřešit. Hubnutí do plavek až od zítra," napsala před pár týdny zpěvačka k fotografii, kde si užívá hranolky.

Michaela Kuklová o hrůzách při natáčení. Rozsekli jí hlavu a pořezala se (12/2023):.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.