Dojemná slova nemocné Aničky Slováčkové: Děkuji, že můžu žít

[chooze:gallery;value:32535]

Anička Slováčková vyrazila s kamarádkou na hory do italského města Cavalese. Na sociálních sítích se svěřila, že to byl úžasný zážitek. "Díky, světě, za tak nádherná místa, která člověk může navštívit. Může se tam nadechnout toho voňavého, jarního vzduchu a žít," popsala zpěvačka na instagramu své pocity.

Podělila se i o fotografii s kouzelným západem slunce. "Bylo to znovu nezapomenutelný," dodala Slováčková k celému zážitku. Na svahu si totiž s kamarádkou užily spoustu zábavy a dlouhé chvíle na lanovce si zpestřily zpěvem. "Jedna z mých nejoblíbenějších písní Vzhůru k výškám se stala už v podstatě naší lyžařskou hymnou," vysvětlila zpěvačka.

[chooze:article;value:544868]

Dokonce natočila, jak jejich pokus zazpívat legendární hit dopadl. "V těch 9 ráno jsme si teda dovolily docela velkou transpozici tóniny, takhle ono zazpívat to v originále, stejně jako to Helena Vondráčková nazpívala, to svedou asi jen bohové a ona, a já Bůh bohužel nejsem, vlastně ani soprán," zavtipkovala Slováčková.

Celý výlet si užila plnými doušky, a tak se svou radost nakonec rozhodla sdílet i se svými sledujícími. "Ale je to vzpomínka na další Itálii s mojí milovanou a vy jste to naše hulákání taky chtěli, tak snad budete chtít i další. Příště už to nebude tak vyhrocenej song. Miluju," uzavřela zpěvačka.

Anička Slováčková o Vánocích se svým přítelem. Podívejte se na video (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.