Dojemná slova Ztraceného: Jsem na tebe pyšný. Hlavně se neměň, říká synovi

[chooze:gallery;value:36163]

​​Zpěvák Marek Ztracený se netají tím, jak moc pyšný je na svého syna Marka. Ten v neděli oslavil 13. narozeniny. "Dnes je ti 13 let a kromě toho, že se tu dojímám a dmu pýchou, jak skvělého syna mám, tak ti sem chci večer dát na památku jedno video, abys to věděl. Každopádně už teď všechno nejlepší. Sni, žij, lítej. Mám tě rád, táta," popřál na sociálních sítích synovi zpěvák.

Hlavní pro něj je, aby si mladý Marek splnil vše, co si v životě přeje. "Celý tvůj svět má aktuálně křídla a létáš vysoko v oblacích, to prý tak budoucí piloti mají. Sem tam si odskočíš zahrát na bubny pro sto tisíc lidí na fotbalový stadion, což je video, které bych ti sem rád uložil na památku, protože kdyby ti někdo zkoušel namluvit nějaké bludy, že sny se neplní nebo že některé sny jsou moc velké a nereálné, tak se na něj podívej," vysvětlil Ztracený.

[chooze:article;value:558576]

Chtěl by, aby si jeho syn věřil. Zavzpomínal proto na synovu odvahu, když v pražském Edenu dokázal zahrát na bubny před velkými davy fanoušků. "Uvidíš, že možné je všechno. Že třeba 12letý kluk může přijít poprvé v životě na pódium před tolik lidí, zahrát lépe než leckterý dospělý profík, získat si srdce všech a pak odejít pokorně domů na Šumavu s tím svým milým úsměvem a ráno už si to nepamatovat," svěřil se zpěvák. 

Právě tento moment pro něj byl v životě nezapomenutelný a i pro něj představoval splněné přání. Videem se rozhodl tyto vzpomínky oživit. "Uvidíš pyšného tátu, kterému se plní hned dva sny zároveň, které mimochodem zněly hodně nereálně. Byl jsi neuvěřitelný a je to asi moje nejsilnější vzpomínka. Díky za ni. Jsem na tebe pyšný, sni, žij, lítej a nenech se nikým měnit." dodal hudebník.

[chooze:article;value:543752]

I malým Markem už podle něj ale cloumá puberta, což by Ztracený někdy rád zkrotil. "Jako to protáčení očí na rodiče bys mohl vynechat, ale jinak se neměň. Možná ještě malinko to učení, aby z tebe neměli učitelé cuk v oku, ale to už je fakt všechno, jinak se neměň. Vše nejlepší, mám tě rád, táta," zavtipkoval na závěr zpěvák.

Dojatý Marek Ztracený po Slavících: Sošku si v pokojí vystaví můj syn (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.