Dojemná vzpomínka na královnu. Poštmistr přiznal, jak si z něj vystřelila

Mick pochází z Brixtonu a nyní žije v hrabství Louth. V rozhovoru pro deník Mirror řekl, že cestováním s královnou strávil tolik času, že se jeho žena Audrey smála, že je třetí osobou v jejich manželství. Pro britskou poštu Royal Mail totiž začal pracovat už v 16 letech, vysvětlil pro Irish Mirror. Není proto divu, že má v zásobě pár historek. Některé se teď rozhodl zveřejnit.

Mick vzpomínal na dny ve venkovském sídle vévody z Westminsteru. "Všichni zaměstnanci byli dole, popíjeli čaj a královnin policista nám začal vyprávět o hře se lžící, kterou hráli a kterou zná i královna," vypráví. V tu chvíli se ale královna objevila ve dveřích.

Hru jí připomněli a královna s úsměvem souhlasila, že si ji prý ráda zahraje právě s poštmistrem. Místo toho, aby vzala lžíci do pusy, jak se ve hře dělalo, ji vzala do ruky a pleskla ho do tváře. "Všichni v místnosti se začali smát a mně chvíli trvalo, než jsem si uvědomil, že jsem dostal facku lžící od královny," vzpomíná s humorem.

[chooze:article;value:478000]

​Podobných historek, které oplývají královniným poťouchlým smyslem pro humor, má ale údajně víc. "Při jiné příležitosti jsme byli v Balmoralu. Byl tam zelený vůz Range Rover, kterému jsme říkali Zelená paní. Personál s ním jezdil do obchodu a my jsme si mohli nechávat objednávku na nákup u policisty u brány," vysvětlil.

"Jednoho dne ale nastoupil nový policista, ten den jsme si objednali brambůrky a kolu. Nikdo ho neupozornil na to, že královna zrovna ve stejném rangeru odjíždí pryč," vypráví. Královnu policista prý zastavil a zeptal se jí, zda by brambůrky a kolu mohla v obchodě koupit.

Královna se prý zasmála. "Myslím, že máte špatnou Zelenou paní. Ale seženu vám je, jestli chcete!" řekla mu. Královna prý byla v mnoha ohledech "tak normální".

Ostuda v královské rodině. Williamova kmotra odchází kvůli rasistické poznámce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.