Dojemná zpověď Adely ze SuperStar: Jaká byla cesta k vytouženému miminku

Stát se rodiči přirozenou cestou jim osud bohužel nedopřál. Slavná dvojice Adela a Viktor Vinczeovi dlouho zvažovala umělé oplodnění, nakonec se ale rozhodla pro adopci. A děťátko už mají zhruba měsíc doma.

"Vzpomínám si na ty první dny, co jsme byli spolu doma. Tam se vystřídaly všechny emoce, které člověk může mít. Bylo to zajímavé pozorovat. Aha, teď pláčeš dojetím. V obrovském tempu nastupovaly emoce. Jelikož nejsme biologičtí rodiče, nedokážeme to porovnat. Ale je to tam," řekl portálu Nový čas Viktor.

[chooze:article;value:482947]

Adela měla obavy, aby se jim miminko líbilo a rozuměli si s ním. Oba také krátce předtím dostihly pochybnosti, jestli vůbec budou dobrými rodiči. "Člověku to první dítě nemusí sednout. V tomto by měl být člověk k sobě upřímný. Neměl by ničit život ani sobě, ani dítěti. Byli jsme se na malou bytůstku podívat," popsala sympatická blondýnka.

Všechny chmurné myšlenky zahnali a dlouholetý sen si splnili. "My jsme si sedli po setkání do auta a řekli si, že se nám líbí. Nakreslila jsem si v hlavě, jak má to děťátko vypadat. Je to dítě, které potřebuje rodiče, a to je podstatné. A jako bytost nám musí sednout. Jako dítě, jako kámoš, jako někdo, s kým budeme sdílet lásku," pokračovala Adela.

[chooze:article;value:482752]

"Možná to zní cynicky, ostře, že jsme se byli podívat, jak se nám to dítě líbí. Ale takto to v adopčním procesu funguje. Musí to být láska na první pohled. A my jsme to cítili napoprvé," přitakal Vincze.

Adelu proslavilo moderování SuperStar a Viktor uvádí slovenské Televizní noviny na Markíze. O miminko se manželé snažili od roku 2017, připomněla Pluska. Po několika marných pokusech Vincze veřejně přiznal, že je neplodný.

[chooze:gallery;value:29842]

Vítězka SuperStar se rozpovídala o soukromém životě. S partnerem dělají nevšední věc (04/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.