Dojemné gesto pro Hanychovou: Dopita je pro Kordulu novou hlavou rodiny

[chooze:gallery;value:34700]

​​Nejmladší dcera Veroniky Žilkové Kordula Stropnická má za sebou maturitní ples, na němž se sešla skoro celá její rodina i s partnery. "Naše maturantka a všichni sourozenci na místě: Cyril, Vinca, Bea, Agáta, Mirek, Honza, Eliška, švagrová Dopitová, sestřenice Julinka a synovec Kryšpín a máma," napsala na instagramu Žilková.

Pro všechny zúčastněné byl ples velmi hezkým momentem. "Bylo to krásný, dojemný, já jsem plakala v podstatě hned, co jsem přišla," svěřila se Agáta Hanychová o víkendu v živém vysílání. "Krásné, zatancovali jsme si pěkně," dodal její manžel Miroslav Dopita.

[chooze:article;value:535588]

Ten na plese zažil obzvlášť hezký moment. Kordula mu totiž dala najevo, že ho bere jako hlavu rodiny. "Co bylo moc hezký, bylo to, že ségra si mohla vybrat, s kým chce mít první tanec. Máma si myslela, že to bude Vincent, já jsem si myslela, že to bude Cyril, ale byl to nakonec Míra," pochlubila se pyšně Hanychová.

Volba mladé švagrové Dopitu velmi potěšila. "Bylo to hezký, moc si toho od Kordulky vážím," svěřil se manžel Hanychové. Nahradil tak alespoň zčásti roli Kordulčina otce Martina Stropnického, který od rodiny před více než rokem odešel.

Jeho absenci na plese i ve výchově dcery někteří lidé odsuzují. "Moc krásná Kordulka. Jen nechápu postoj jejího tatínka," napsala na sociálních sítích jedna z žen. "Na maturáku měl být i otec, kdepak je? S***ora jeden, nemohu ho ani vidět," vzkázala další uživatelka na instagramu.

Hercem se může stát kdokoliv. Naučím hrát i židli, chlubí se Žilková (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.