Dojemné přání Karla III.: V budoucnu spoléhá hlavně na princeznu Charlotte

[chooze:gallery;value:33423]

Britský král má dohromady pět vnoučat. George, Charlotte a Louise od svého staršího syna Williama a jeho manželky Kate a malou Lilibet a Archieho od mladšího syna Harryho a jeho ženy Meghan. Má s nimi hezký vztah, některé z nich k němu dokonce pravidelně jezdí trávit část prázdnin na panství Balmoral.

Každé z dětí však čeká jiný osud. Ačkoliv budoucnost prince George je jako následníka trůnu poměrně jasná, Charlotte a malý Louise mají životy mnohem méně nalinkované. Když se ale mladá princezna narodila, Karel III. měl tak velkou radost, že se svěřil s přáním, co by Charlotte mohla jednoho dne dělat.

[chooze:article;value:522724]

Ve vytoužené vnučce totiž našel člověka, který by tu pro něj mohl navždy být. "Jsem nadšený. Doufal jsem ve vnučku. Někoho, kdo by se o mě postaral, až budu hodně starý," prozradil portálu Mirror dojatý panovník. 

Zatímco s Williamovými dětmi má Karel III. blízký vztah a může sledovat jejich dětství i dospívání, s Harryho potomky se tolik nevídá. To ho podle expertky na královskou rodinu Angely Levinové velmi tíží. Doufá, že alespoň na jeho oslavu 75. narozenin, kterou má v listopadu, Harry s dětmi dorazí.

[chooze:article;value:524195]

Uvítal by ho ale jen pod jednou podmínkou. "Charles by tam chtěl mít děti Harryho a Meghan. Je ale jejich rozhodnutí, jestli jsou ochotní se omluvit," řekla deníku Sun Levinová.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovaci dědečka (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.