Dojemné přání pro Felixe Slováčka. Ať jsi zdravý a užíváš si života, vzkazuje Anička

[chooze:gallery;value:35982]

​Ačkoliv rodinou Felixe Slováčka a Dády Patrasové rezonuje strach o dceru Aničku, která bojuje s rakovinou, nezapomínají se soustředit i na to hezké. Na své 81. narozeniny si proto hudebník šel s dcerou ihned připít. Ta pro něj měla několik laskavých, ale i trefných slov. 

"Tak na tvoje zdraví, tati. Kéž si pořád tak aktivní, inspirativní, zdravej a prostě si co nejvíc užíváš života, jako to umíš jen ty!" napsala Anička v příběhu na instagramu, co Slováčkovi přeje. Právě ten je známý kladným vztahem k ženám a všeobecnému veselí.

[chooze:article;value:554494]

Zdá se, že Anička po něm podědila právě pozitivní přístup k životu. I přes těžkosti, které ji v životě potkaly, se snaží soustředit na radost, lásku a přátelství. "Mám za sebou krásnej holčičí víkend. Děkuju z celého srdce za dalších milion vzpomínek," podělila se před pár dny o několik střípků ze soukromí.

S kamarádkami o víkendu vyrazila na zámek v Hluboké nad Vltavou, kde se konala i pouť. Slováčková z něj sdílela hned několik snímků, kde se partě dívek nevytrácí úsměvy z tváří. "Láska je a trvá už přes 12 let. A bude trvat dalších 120 minimálně," sdílela Slováčková.

Anička Slováčková promluvila o Vánocích se svým přítelem: Dal jí velký slib (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.