Dojemné vyznání Dary Rolins. Nedvědovi vděčí za hodně, je ten pravý

Dara Rolins září štěstím. Přestože poslední týdny byly velmi náročné a zpěvačce nezbývalo na partnera příliš času, Pavel Nedvěd pro ni byl vždy oporou. Zatímco popová legenda neustále pendlovala mezi Prahou a Bratislavou a ladila do nejmenších detailů show v pražské O2 areně, Nedvěd jí tiše držel palce. Zpěvačka bývalého fotbalistu za trpělivost náležitě ocenila a složila mu poklonu.

"Můj skvělý muž," napsala Dara Rolins v instagramovém příběhu z velkolepého koncertu. Ukázala tak, že Pavel Nedvěd je partnerem, se kterým může prožívat nejen úspěchy, ale těžké životní zkoušky.

[chooze:article;value:487327]

Jak je vidět ve videu ze zákulisí, popová ikona se chtěla se svou láskou o velkou chvíli podělit. Dara se snažila, aby Pavel Nedvěd nezůstal opomenutý a stál společně s ní v centru pozornosti. Proto si ho k sobě s úsměvem přitáhla na oslavě po koncertu. Nedvěd se sice zprvu zdráhal a nechával Daře vlastní prostor, aby si slávu vychutnala, následně ji však romanticky objal a nechal se vtáhnout do centra dění. 

Zdá se tedy, že Dara Rolins konečně našla toho pravého. "Má obrovské srdce a na to, co dokázal a kým je, má v sobě neskutečnou skromnost a pokoru. To na lidech miluju. Nemyslela jsem si, že jednou potkám někoho, s kým mi bude tak extrémně dobře, jako mi je teď. Nevěřila jsem, že budu s někým tak souznít, že přijde muž, který bude takto milovat mou rodinu a moje rodina zase jeho," svěřila se před časem zpěvačka v rozhovoru pro deník Nový Čas.

Dara Rolins prožila drama, Nedvěd však zakročil. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.