Dojemný dárek k narozeninám. Archie a Lilibet vehnali králi slzy do očí

[chooze:gallery;value:31369]

​Narozeniny krále Karla III. byly plné emocí. Laskavým gestem dojala krále i jeho vnoučata. Čtyřletý Archie a dvouletá Lilibet mu svým přáním podle deníku Telegraph vehnali slzy do očí.

Navzdory napjatým vztahům v královské rodině totiž princ Harry narozeniny svého otce neopomněl a společně s manželkou Meghan mu zatelefonoval. K hovoru se přidaly i jejich děti.

Ty měly králi k narozeninám zazpívat. Podle zdroje blízkého Buckinghamskému paláci to pro krále bylo "milé překvapení" a laskavým gestem byl "velmi potěšen".

[chooze:article;value:529208]

​Podle zdroje, který citoval deník Daily Record, chtějí obě strany zakopat válečnou sekeru. Harry a král spolu měli naposledy mluvit na králově korunovaci v květnu.

"Obě strany doufají, že přání Harryho dětí znamenalo skutečný zlom, který otci se synem umožnil pohnout se vpřed," řekl zdroj, podle kterého chce král i Harry jejich vztah napravit.

Král Karel III. oslavil 75. narozeniny v úterý zahájením projektu The Coronation Food Project a skromnou oslavou s nejbližšími přáteli a rodinou. V nelehké době zvyšování životních nákladů si nepřál velkolepé oslavy.

Oblečení v královské rodině hraje velkou roli. Vysílá tajné signály:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.