Dokonalá sabotáž v továrně v Plzni. Pachatele už hledá policie

[chooze:gallery;value:30974]

​S nedobrými úmysly navštívil mladý muž ve čtvrtek 16. března plzeňskou firmu Copo Central Europe v plzeňských Černicích. Před devátou hodinou večer se postaral o to, aby se tam zastavila výroba plastových dílů pro automobily.

Plán sabotáže byl nejspíš dopředu promyšlený. Nejprve se útočník zastavil u kulového ventilu a výrobní technologii odstřihl od dodávky vody.

[chooze:article;value:496927]

​To mu ale nestačilo. Poté zamířil k uzávěru plynu. Z energií pak už zbývalo jen zastavit dodávku elektřiny. V rozvodné skříni vandal vypnul všechny jističe.

To nejlepší si ale mladík nechal na závěr. Promáčkl sklíčko požárního hlásiče, stiskl tlačítko a vyvolal tím falešný požární poplach. Podtrženo a sečteno, řádění vandala vyšlo Copo Central Europe na 88 700 korun.

Policie by si v souvislosti se sabotáží ráda promluvila s mužem ve věku mezi 23 a 25 lety, který měří 175 až 185 centimetrů. Na záběrech z kamerového systému měl mladík černou bundu s kapucí, světle modré džíny, světlou sportovní obuv značky New Balance. Kdo muže pozná, ať se ozve na linku 158.

Zásah policie na krajském úřadě. Kvůli azbestu v Milovicích prohledávají kanceláře:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.