Doktor Vševěd není žádný mimozemšťan, říká Belladonna. Dřív mu ale přála prohru

Sympatická Belladonna je sice mezi lovci služebně nejmladší, ale rychle si získala srdce mnoha diváků. Dokonce jí v Anketě roku 2022 udělili titul Objev roku. "Ta cena je podle mě taková pocta pro pořad Na lovu, který je velmi oblíbený. Myslím si, že jsem se spíš svezla na vlně jeho popularity," řekla se skromností Viktorie Mertová.

Dokonce přiznala, že často nastanou situace, kdy ani ona na něco nezná odpověď. "Každý den se stane, že něco nevím. Třeba jsme byli na finále Hospodského kvízu a tam jsem toho nevěděla fakt hodně," prozradila lovkyně.

Na vědomostní soutěže chodí s partou dalších lovců, se kterými si už od nástupu do pořadu notuje. "Lovci mě přijali moc krásně. Hned mě pozvali na společnou dovolenou do Vídně. Letos se také někam chystáme vyrazit, termín máme, ale ještě nemáme vybranou destinaci. My se ani neštveme, jsme fakt úplně idylická parta a i ve štábu panuje skvělá atmosféra," řekla vědomostní hvězda.

[chooze:article;value:475536]

​"Mezi námi je veselá atmosféra, máme se rádi a vzájemně si připadáme zábavní, zvlášť když si povídáme o nějakých zajímavostech. Nikdo nemá tendenci někoho poučovat, ale tím, že toho Doktor Vševěd ví opravdu hodně, tak nám někdy něco sdělí, za což jsme ale vážně rádi," nastínila Viktorie.

Ještě než se stala součástí týmu lovců, byli jí její budoucí kolegové sympatičtí, soutěž totiž ráda sledovala. "Velmi brzy jsem přála výhru spíš lovcům místo soutěžících, ale asi nejdéle mi trvalo začít fandit Doktoru Vševědovi," přiznala Belladonna.

[chooze:article;value:504838]

"Ne, že by mi byl nesympatický, ale zdálo mi, že má nad soutěžícími až moc velkou převahu. Ale zjistila jsem, že i on je člověk, ne žádný mimozemšťan, který ví všechno. Ale nejvíc sympatický mi byl Pan Lišák, protože se známe ze školy," svěřila se lovkyně.

Během pořadu se prý snaží být co nejvíce sama sebou. "Snažíme se, aby Belladonna vycházela ze mě, ale zároveň to byla i role. Na rozdíl ode mě má vždy krásný účes a líčení, na což já v realitě úplně nedbám. Sama to totiž neumím, takže mě ty kostýmy velmi baví. Mám k práci vizážistů velký obdiv," připustila Viktorie, která si prý přezdívku Belladonna vymyslela sama.

[chooze:article;value:495878]

​Přestože si ji většina diváků oblíbila, někdy dostává i negativní zprávy. "Největší bizár byl, když mi jedna paní napsala, že mám mastnou hlavu. Ráda bych jí vzkázala, že jsem ji neměla mastnou. Ani teď nemám," zasmála se lovkyně. Hlavu si z takových komentářů moc nedělá, podporuje ji totiž manžel i další blízcí.

Ti se snaží ostřílenou hráčku vědomostních soutěží někdy nachytat. "Lidé mě občas zkouší, třeba kolegyně pro mě ve dveřích má vždy nějakou zajímavou otázku. I máma mi někdy volá, jestli vím nějakou zajímavost. To jsou často takové špeky," řekla Viktorie.

Inteligence však v její rodině není něčím ojedinělým, chytrá je prý i její čtyřletá dcera. "O prázdninách, když bylo mé dceři 2,5 roku, se naučila poznávat písmenka. Číst sice ve svých čtyřech letech ještě úplně neumí, ale většina lidí to stejně obdivuje," zasmála se Belladonna.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.