Doktorku Quinnovou málem zabila antibiotika: Byl tam křik a bílé světlo

Sympatická herečka Jane Seymourová prozradila, že se v roce 1988 ocitla na prahu smrti. Slavná Bond girl a představitelka doktorky Quinnové přiznala, že během jednoho natáčení chytila bronchitidu, a tamní lékaři se jí proto rozhodli podat antibiotika do žíly. Jenže netušili, že má na tyto léky silnou alergii. Herečka následně upadla do anafylaktického šoku.

Seymourová se svěřila, že během něj cítila, že umírá. Její duše se prý ocitla mimo tělo. "Vím, že jsem opustila své tělo. Viděla jsem bílé světlo, a když jsem shlédla dolů, uslyšela jsem, jak všichni křičí a snaží se mě oživit, což se jim nakonec i podařilo," popsala pro deník The Times Jane Seymourová.

[chooze:article;value:499030]

V tu chvíli prý herečka kupodivu necítila strach. "Když jste mimo své tělo, vše vnímáte velmi klidně," vysvětlila podle britského listu Independent seriálová představitelka doktorky Quinnové. Vidina smrti ji následně donutila přemýšlet o dosavadním životě. 

"Pravděpodobně jsem udělala miliony chyb, ale myslím, že jsem díky nim vyrostla. Ve srovnání s mnoha lidmi jsem měla naprosto kouzelný život," dodala Seymourová, že ničeho nelituje.

[chooze:article;value:498233]

Herečka se blízko smrti ocitla dokonce víckrát. Během natáčení dalšího z filmů se nakazila leptospirózou neboli krysí žloutenkou, kdy u ní propukly vysoké horečky. Z těch se ale nakonec dostala.

Slavná herečka čelí obžalobě. Na sjezdovce srazila lyžaře a nepomohla mu (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.