Donaldu Trumpovi zemřela sestra. Dříve ho kritizovala a označovala za lháře

"Maryanne Trump Barryová, starší sestra bývalého prezidenta Trumpa a bývalá federální soudkyně, zemřela ve věku 86 let," informuje účet sítě X Breaking News. V pondělí ráno měla být nalezena mrtvá v jejím obydlí na newyorském Manhattanu.

Trumpova sestra amerického exprezidenta v minulosti kritizovala. "Je bezzásadový člověk a lhář," uvedla. Například jí vadilo, že Donald Trump v době, kdy vládl Bílému domu, svou protiimigrační politikou odděloval děti uprchlíků od jejich rodin.

[chooze:article;value:529199]

​List The New York Times ale připomíná, že Maryanne nebyla jen Trumpovou kritičkou a v minulosti se svého bratra rovněž zastávala. Starší sestra amerického exprezidenta ve své funkci federální soudkyně skončila v roce 2019, když se začalo spekulovat o podezřelých daňových praktikách její rodiny.

Donalda Trumpa v poslední době stihlo hned několik ztrát jeho blízkých. Jeho mladší bratr Robert zemřel v roce 2020 a měl smuteční obřad v Bílém domě. První manželka exprezidenta Ivana Trumpová zemřela v roce 2022.

Navzdory neštěstí, které politika postihlo, zatím vše nasvědčuje tomu, že se bude opět ucházet o post amerického prezidenta. A bude pravděpodobně nominován za svou republikánskou stranu.

Kandidáti na amerického prezidenta útočili v debatě Trumpa. Ten ani nepřišel (9/11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.