Dopita chce Agátu dostat za mříže. Sama mu s tím plánuje pomoct

[chooze:gallery;value:33447]

Agáta Hanychová (39) a Miroslav Dopita (41) promluvili o aktuálním stavu své domácnosti. Nejenže se v talkshow Na kafeečko zmínili o Agátině fanouškovské základě tzv. “holčiček”, které by Dopitovi podle jeho slov byly v případě nevhodného chování vůči Agátě schopné “vyškrábat oči”. Agáta také prohlásila, že Miroslav objevil nápad, jak se ji zbavit během PMS (premenstruační syndrom). Za ženské dny by ji byl schopen zavřít do “Dopitovy klícky”.

"Dnes po ránu jsem prý trošičku podrážděná – což mi tak nepřišlo. Manžel mi řekl, že se asi blíží mé dny a že má skvělý nápad. Vyrobil by klec, do které by mě zavřel. Nelenila jsem, okamžitě jsem to oznámila svým holčičkám a ty jsou tak chytré, že si doma podobnou klec pro sebe přejí," prohlásila Agáta podle portálu Aha.

[chooze:article;value:573047]

​Kontroverzní myšlenka se však shledala s pozitivním ohlasem. Agáta sama tuto myšlenku obhájila slovy: "V té kleci bychom byly zavřené, měly bychom tam Netflix, jídlo, nikdo by na nás nemohl a my bychom nikoho neobtěžovaly. Ideální!"

Ba naopak, kdo by z páru dopadl hůře, je Miroslav. Podle Hanychové nedomyslel, že by měl na starost nejen děti, nákupy, vaření, ale i úklid celé domácnosti.

Agáta Hanychová často působila v nejsledovanějších videích roku (12/2022): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.