Dovolená trochu jinak. Hvězda TV Nova odhalila část svého soukromí

Moderátorka Televizních novin Renáta Czadernová si na výběru dovolené dává hodně záležet. "Snažím se vybírat hotely na nějaké úrovni, a to třeba čtyřhvězdičkové nebo pětihvězdičkové, protože se nechci štítit ničeho v koupelně nebo na záchodě. Také je pro mě důležité, aby v blízkosti hotelu byla písčitá pláž," nastínila své požadavky.

S dětmi se samozřejmě ledacos změnilo. "Máme dvě malé holčičky, tak je pro mě podstatné, aby na místě byli animátoři. Holky milují večerní program a doteď vzpomínají na poslední dovolenou s dětskými diskotékami. Tohle máme rádi," zmínila Czadernová.

[chooze:article;value:412929]

​"Celá rodina má ráda jídlo a preferuje dovolenou, kde je ultra all inclusive," doplnila navíc oblíbená moderátorka. Jedná se o téměř stejný typ stravování, jako je all inclusive, ale v nabídce bývá zahrnutý i alkohol. Nespornou výhodou je také možná konzumace nápojů po celý den.

A když se jí někde líbí, neváhá tam jet znovu. "Loňská dovolená pro nás byla ideální, tak se na stejné místo vydáme i letos, tak snad se nic nepokazí a nestane. Čeká nás Řecko, konkrétně ostrov Kos, kde je hotel, který všechny naše podmínky splňuje, tak se už moc těšíme," uzavřela natěšená Czadernová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.