Moderní bydlení

Dovolená trochu jinak. Hvězda TV Nova odhalila část svého soukromí

Moderátorka Televizních novin Renáta Czadernová si na výběru dovolené dává hodně záležet. "Snažím se vybírat hotely na nějaké úrovni, a to třeba čtyřhvězdičkové nebo pětihvězdičkové, protože se nechci štítit ničeho v koupelně nebo na záchodě. Také je pro mě důležité, aby v blízkosti hotelu byla písčitá pláž," nastínila své požadavky.

S dětmi se samozřejmě ledacos změnilo. "Máme dvě malé holčičky, tak je pro mě podstatné, aby na místě byli animátoři. Holky milují večerní program a doteď vzpomínají na poslední dovolenou s dětskými diskotékami. Tohle máme rádi," zmínila Czadernová.

[chooze:article;value:412929]

​"Celá rodina má ráda jídlo a preferuje dovolenou, kde je ultra all inclusive," doplnila navíc oblíbená moderátorka. Jedná se o téměř stejný typ stravování, jako je all inclusive, ale v nabídce bývá zahrnutý i alkohol. Nespornou výhodou je také možná konzumace nápojů po celý den.

A když se jí někde líbí, neváhá tam jet znovu. "Loňská dovolená pro nás byla ideální, tak se na stejné místo vydáme i letos, tak snad se nic nepokazí a nestane. Čeká nás Řecko, konkrétně ostrov Kos, kde je hotel, který všechny naše podmínky splňuje, tak se už moc těšíme," uzavřela natěšená Czadernová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.