Drama, láska i nové postavy. Ordinace v růžové zahradě 2 se vrací

"Nové příběhy jsou velmi emotivní. Napínavé a zábavné. Konkurence českých seriálů je veliká, a proto se jako tvůrci snažíme, aby Ordinace byla co nejatraktivnější, aby i po téměř 18 letech měla plnohodnotné právo na existenci a přinášela příběhy, které budou diváci milovat, nechají se jimi dojmout a snad je občas i nadzvednou ze židlí, respektive gaučů. Myslím, že v letošní jarní sezoně se toto všechno povedlo v maximální možné míře," představuje novou řadu příběhů Ordinace v růžové zahradě 2 její kreativní producentka Simona Matásková. 

Podle ní Ordinace i tentokrát nabídne dějové linky, které se od sebe navzájem jasně liší žánrově. "Bude to thriller, jenž se týká manželů Kratochvílových a rodiny Hanáků, rodinné drama Mázlových, v němž stále figuruje medik Ondra a nově do něj zasáhne osudem zkoušená Iveta, bláznivá komedie kolem Švarce a Dariny, kteří i nadále tvoří pár, a komedie romantická, kde hlavní role hrají Patrik Mára a temperamentní zdravotní sestra Johanka," dodala Matásková.

[chooze:article;value:476814]

​Čestmír Mázl (Petr Rychlý) se touží vrátit k běžnému životu, avšak jeho žena Alena (Michaela Badinková), od níž se očekává opora, utíká zpět do náruče milence, kterým je medik Ondra (Jiří Böhm). Čestmír nečekaně potkává Ivetu, která do jeho uzdravování i života výrazně zasáhne.

Intrikou finanční ředitelky Dariny (Mahulena Bočanová) se Bohdan Švarc (Martin Zounar) stává primářem. To přirozeně vzbudí povyk a nesouhlas. Aby toho nebylo málo, do chaotické situace v kamenické nemocnici přivážejí samotného prezidenta České republiky.

Patrikovi (Patrik Děrgel) se stýská po manželce Bibi (Marika Šoposká), která se do Kamenice vzhledem k profesním povinnostem v zahraničí stále nemůže vrátit. Karty osudu jsou zamíchány, když v nemocnici začíná pracovat nová zdravotní sestra, zábavná a svéhlavá Johanka. Její první setkání s Patrikem však rázně ukončí pepřový sprej.

[chooze:article;value:485181]

​Do Kamenice se inkognito dostává matka mrtvého sexuálního násilníka Michala Rennera Lívia. Doprovází ji její mladší syn Braňo. Mají plán, který velmi znepříjemní život Hanákových (Jana Holcová a Radim Fiala) a Kratochvílových (Anna Julie Slováčková a Ivan Lupták). Půjde o život!

Dobrou zprávou pro diváky jistě je, že se mohou těšit na všechny staré známé, neboť žádná postava Ordinaci neopouští. A kromě nich, jak patrno z předchozího nástinu děje, se dočkají čtyř nových hereckých posil.

Ivetu hraje Kateřina Brožová a v roli Lívie se představí slovenská herečka první kategorie Zdena Studenková. Kromě těchto hvězd se mohou příznivci Ordinace těšit na dva nováčky. Zdravotní sestrou Johankou se stane Sabina Rojková, známá z pohádky Tři bratři, syna Zdeny Studenkové hraje právě vycházející slovenská hvězda Vladislav Plevčík.

Nový díl Ordinace v růžové zahradě 2 je od 19. ledna k dispozici pouze na Voyo vždy každý čtvrtek.

[chooze:gallery;value:30024]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.