Drama na koncertě. Českého zpěváka Vítka zachránilo, že v sále byl lékař

[chooze:gallery;value:36335]

​Pavel Vítek vystupoval na akci Anděl mezi zdravotníky. Měl přitom štěstí, že v publiku seděl i primář kardiologie z Nemocnice Na Homolce. "Po vystoupení a mnou pan profesor Neužil přišel do šatny s tím, ať se u něj co nejdřív objednám. Nelíbilo se mu něco na tom, jak jsem zpíval koncovky," uvedl zpěvák pro deník Aha!.

"Nemohl to dozpívat. To, co normálně dal na jeden dech, tentokráte nezvládl. Bylo vidět, jaké mu to dělá potíže, takže podle toho jsem to poznal," sdělil pro TN.cz prof. Petr Neužil.  

[chooze:article;value:561173]

​Vítek také prozradil, že se kromě obtíží s dechem cítil neustále vyčerpaný. Tyto komplikace však nepřičítal problémům se srdcem, a to i přesto, se už dříve u Neužila léčil s arytmií. "Byl s tím u mě už dřív a dařilo se mu dobře. Teď se u něj objevila nová arytmie, kterou nepoznal," vysvětlil primář. Termín operace dostal zpěvák krátce po kontrole. Samotný zákrok pak proběhl dle Neužila bez komplikací. "Už je mu fajn a má se skvěle. Jsem za to rád, jelikož je to hrozně fajn člověk," doplnil.

Vítkovi pomáhá v rekonvalescenci jeho životní partner Janis Sidovský, který je zároveň jeho manažerem. "Janis se o mě fantasticky stará, jezdil za mnou neustále do nemocnice a rozmazloval mě všemožnými dobrotami," prozradil deníku Blesk a následně se smíchem dodal, že jej partnera baví komandovat při péči o zahradu, na kterou on sám teď nestačí.

Na pódium se Pavel Vítek chce vrátit 28. června s uskupením 4 Tenoři, s nímž minulý měsíc vystupoval v New Yorku. "Jsou chvíle, ve kterých člověk pozná, co má za lidi kolem sebe, a kluci ze 4 Tenorů byli neskuteční. Dali mi najevo, jak se o mě strachují. Jsem rád, že je mám," dodal pro Blesk zpěvák.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.