Drama na palubě. Letoun se musel vrátit na letiště kvůli cestujícímu s průjmem

"Máme tady pasažéra, který má velmi silný průjem. Musíme se vrátit zpět do Atlanty." To byla informace, kterou od posádky obdrželi cestující letu z americké Atlanty do Barcelony. V tu chvíli už ale stejně všichni věděli, že zaoceánský let nebude možné dokončit bez zásahu úklidové čety.

"Máme problém s biologickým znečištěním. Měli jsme cestujícího, který měl průjem celou dobu letu, takže po nás chtějí, abychom se vrátili zpět do Atlanty," informoval pilot letounu.

[chooze:article;value:520479]

Kapitán požádal o nouzové přistání na domovském letišti asi dvě hodiny po vzletu. "Můj přítel tam byl. Bylo to fakt strašné. Teklo to uličkou a příšerně to smrdělo. Sprej s vůní vanilky, který kvůli tomu použili, pouze způsobil, že to smrdělo jako hov*a s vanilkou," uvedla partnerka pasažéra.

Čištění a další práce zabraly personálu více než pět hodin. Nakonec letadlo opravdu znovu odstartovalo, ale až v brzkých ranních hodinách následující den. "Já i má žena jsme byli na palubě. Bylo to hrozné. Piloti udělali správné rozhodnutí, když to otočili. Personál na zemi pak vytrhl koberec a byl položen nový," popsal další cestující.

Americké aerolinky Delta provází v posledních týdnech velká smůla. Před necelým týdnem se muselo vrátit zpět na pražské letiště letadlo směřující do New Yorku. Boeingu totiž vzplál jeden z motorů.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.