Drama na ústecké poště! Z**** zlodějko, urážel agresivní otrhaný muž pošťačku

Minulý týden se na sociálních sítích začalo šířit video, kde se na pobočce České pošty muž v potrhaném oblečení několik minut vulgárně křičí na pošťačku za přepážkou. Jeho vulgární emocionální výlev v tichosti a úžasu sledují ostatní přítomní, kteří se ho snaží ignorovat a nepřijít s ním do kontaktu. Před obličejem agresivní jedinec celu dobu mává bílými papírky a nepřestává stále hlasitěji křičet.

"Je ti to jasný?" začal opakovat a zvyšovat hlas na pošťačku za přepážkou. "Ty vole, vy**** z*****, vole," byla jedna z nejmírnějších urážek. Část incidentu na mobilní telefon zachytil uživatel facebooku, který si říká Mikuláš Bilý a během středy pod jeho příspěvkem začalo tisíce lidí diskutovat, co za výjimečným projevem agrese vůči zaměstnanci pošty stojí. "Měl špatně potvrzení, které se týkalo peněz," domnívá se autor virální videa. 

[chooze:article;value:514329]

K agresivnímu výbuchu v Ústí nad Labem se nechtěla Česká pošta vyjadřovat, dodala pouze, že její služby jsou otevřené všem. Dokonce i těm nejagresivnějším jedincům. "Nemůžeme komentovat, jakou službu tato entita požadovala. Česká pošta poskytuje služby všem bez rozdílu. A bez ohledu na to, zda jsou seznámeni s díly pánů, jako jsou Jiří Stanislav Guth-Jarkovský nebo Ladislav Špaček," konstatoval stroze mluvčí České pošty Matyáš Vitík. 

K tomu, zda se s podobnými incidenty musí potýkat zaměstnanci pošt častěji, se mluvčí nevyjádřil. Nárůst agrese ve společnosti podle posledních statistik z loňska mezi lidmi vzrostla hlavně po pandemii covidu. Už tehdy psychologové zmiňovali, že zvýšený počet násilných útoků bude doznívat dalších několik let. 

Agresivní muž v Praze šel na policisty se sekerou. Ti ho postřelili, zemřel (02/2023): ​

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.