Drama po Výměně: Jarda dělal Katce sexuální návrhy. Tereza to rázně utla

Mladá maminka Tereza měla u Kateřiny a Honzy v Německu pořád co dělat. Musela se starat o tři malé děti, pejsky a další zvířata, což byla očividně fuška, i tak však měla čas přemýšlet. Překvapilo ji, že Honza je s dětmi na mateřské a své ženě neustále pomáhá. To Tereza vůbec neznala, Jarda byl pořád pryč a ona byla doma na vše sama.

Přestože obě rodiny Výměnu zdárně zvládly a neměly spolu téměř žádné spory, na konci pořadu nastal mezi manželkami konflikt a Tereza se zvedla od stolu. "Nechci se s ní bavit, ona si myslí, že sežrala všechnu moudrost světa," vysvětlila mladá prodavačka. Katka totiž prý naznačila, že jí Jarda dělal sexuální návrhy.

[chooze:article;value:510244]

O tom, co se v druhé domácnosti přesně dělo, se ale Tereze bála říct. "Pro mě byl nejhorší pátek a sobota. Měla jsem od náhradního manžela návrhy, neslušné návrhy. Já jsem si ale myslela, že mi náhradní manželka neuvěří," svěřila se po natáčení Katka. 

Tereza se jim poté sama ozvala. "My jsme to ještě řešili osobní cestou, kdy jsme si volali. Pak jsme se nějakou dobu nebavili a po půl roce se nám ozvala Terezka sama od sebe a od té doby si voláme. Řekla, že vyprovodila manžela. Našla si teď skvělého přítele, takže pochopila, že na tom bylo něco pravdy," prozradil Honza. 

[chooze:article;value:510052]

Přesto Terce trvalo, než si druhou verzi připustila. "Tereza nám v první fázi nevěřila, takže se sebrala od stolu a odešla. Doma nám volala, tak jsme jí popsali, co se všechno stalo. Nechtěla tomu věřit, ale pochopila to asi deset dní po natáčení. Přejeme jí konečně štěstí. U nás se změnilo jen to, že čekáme další miminko," svěřil se se šťastnou novinou několikanásobný tatínek.

Terčin život se po Výměně od základu změnil. "S Jardou už spolu nejsme, každý máme totiž odlišný pohled na život. Výměna mi k tomu zjištění dopomohla. O tom, že měl mít Jarda na Katku sexuální návrhy, jsem věděla, ale co je na tom pravdy, dodnes úplně nevím. Nebyla jsem u toho, tak nebudu nikoho soudit. Jarda to viděl jinýma očima, takže nevím. Mám ale teď nového partnera a jsem spokojená a šťastná," uzavřela Tereza.

Tereze se po Výměně obrátil život vzhůru nohama. Po jejím boku už je nový muž:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.