Drama v rodině Míši Tomešové: Po synovi se ošklivě zranil i její manžel

[chooze:gallery;value:35796]

​Míša Tomešová je v jednom kole. Kromě pracovních povinností a péče o dva syny se teď musí postarat i o zraněného manžela. "Měli jsme dneska točit klip. A pak den co den pracovat. Stěžovali jsme si, že nemáme žádný volno. Tak si ho Roman udělal dokonce na šest týdnů," sdílela zpěvačka v příběhu na instagramu.

V něm ukázala manžela, který kvůli zlomené noze musí chodit o berlích. Ačkoliv je zranění Tomeše nepříjemná záležitost, z ničeho se nehroutí a zlomená noha se stala inspirací pro několik vtipů. "Se jdu vyčůrat. Za hodinu jsem zpátky," zavtipkoval herec ve videu. I podle jeho ženy je hlavní zůstat pozitivní. "S humorem to jde všechno líp," reagovala se smíchem Tomešová.

[chooze:article;value:554170]

"Před pár dny nám nainstalovali zavlažovací systém a taky bylo krásně. A Roman neměl sádru a já teplotu," připustila zpěvačka. "U nás se prostě nenudíme," dodal Tomeš. 

Manžele nedávno trápil zánět spojivek, a když se ho zbavili, Míša onemocněla a jejich syn se ošklivě zranil. "Já jsem zrušila představení Mauglí, protože jsem si chtěla odpočinout, není mi dobře. A potom se tady objeví pán, který spadne na záchod, a máme čtyři stehy na pusince. No, takže máme dobrodrůžo," popsala před časem Tomešová ve videu se synem.

Přiznání Míši Tomešové: Vždycky jsem byla rebelkou, říká:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.