Dramatická nehoda na Plzeňsku. Sedm zraněných, jeden pacient napadl lékaře

Podle policie vjel motocyklista do křižovatky a nedal přednost projíždějícímu BMW. Motorce se snažil řidič vyhnout, přesto se srazili a následně jeho auto přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím audi.

"Z místa transportujeme tři mladé slečny se středně těžkými zraněními na Emergency a Urgentní příjem FN Plzeň. Tři osoby s lehkým zraněním jsme ponechali po vyšetření a poučení na jejich žádost na místě, transport do zdravotnického zařízení nebyl nutný," uvedla mluvčí záchranky Andrea Divišová.

[chooze:article;value:554956]

Sedmý zraněný, tedy 32letý motorkář, ale způsobil záchranářům problémy. Podle webu Krimi-Plzeň měl totiž u sebe pervitin, byl vulgární, a dokonce měl kopnout jednoho z lékařů do hrudníku.

"Muže narozeného v roce 1992 jsme transportovali na Urgentní příjem FN Plzeň s lehkým zraněním. Mohu potvrdit informaci, že muž byl na naše posádky agresivní a došlo z jeho strany k fyzickému napadení našeho lékaře," sdělila Divišová.

[chooze:article;value:554222]

"Na místě události došlo k napadení posádky ZZS ze strany motocyklisty a dále u něj byly nalezeny pytlíčky s krystalickou hmotou bílé barvy. Věc si převzali kriminalisté z územního odboru Plzeň-venkov," potvrdila policejní mluvčí Iva Vršecká.

"Dechové zkoušky řidičů byly negativní, u řidiče motocyklu byl nařízen odběr biologického materiálu. Šetřením policisté zjistili, že řidič motocyklu má vysloven platný trest zákaz řízení všech motorových vozidel," dodala.

Děsivá nehoda v Plzni: Autobus u nádraží srazil seniorku, přejel jí obě nohy (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.