Dramatický souboj na Slavících: Farna porazila Bílou jen o pár hlasů

[chooze:gallery;value:33962]

​Zpěvačka Ewa Farna se letos stala už podruhé Zlatou slavicí. Předčila tak Lucii Bílou, která minulý rok byla dokonce Absolutní slavicí. Letos ji o pomyslné žezlo ale připravila Farna, a to jen o pouhých pár hlasů. Tak těsné výsledky Český slavík dlouho nepamatuje!

Farna jako vítězka celé pěvecké ankety dostala od svých fanoušků 60 418 hlasů, oproti tomu Lucii Bílou lidé podpořili 60 121 hlasy. Necelé tři stovky hlasujících by tedy stačily, aby vše bylo jinak a Absolutní slavicí by opět byla Bílá. Třetí Monika Absolonová, která na Slavíka dosáhla vůbec poprvé, zůstala za oběma zpěvačkami s 32 249 hlasy.

[chooze:article;value:530729]

​Při vyhlašování se Farna rozplakala a měla co dělat, aby ze sebe dostala kloudnou větu. "To si děláte srandu. Já jsem si už dala prosecco. Ty bláho, to je... to je moje poprvé po 17 letech. Děkuju, moc si toho vážím," řekla a při tom jí tekly slzy dojetí, které se mísily s úsměvem. 

​Na vysoká čísla českých zpěvaček nedosáhli kapely a zpěváci ani zdaleka. Zlatý slavík Marek Ztracený v kategorii Zpěvák měl 46 702 hlasů a nejlepší kapela Kabát 42 227. V kategorii Hip hop dostal vítězný Calin 21 934 hlasů a Objev roku Tereza Balonová 36 851.

Kompletní výsledky Českého slavíka najdete zde.

Farna je Absolutní slavicí. Na pódiu se podruhé rozplakala:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.