Drogy i tajemství královské rodiny. TV Nova uvede rozhovor s princem Harrym

V rozhovoru s Andersonem Cooperem vévoda ze Sussexu hovoří o svém vztahu s bratrem Williamem, následníkem britského trůnu. Říká, že začátek jejich sourozenecké rivality začal už po smrti jejich matky. Dianě se věnuje značná část povídání.

Harry mimo jiné vzpomíná na okamžik, kdy jim otec sdělil, že auto s matkou obou princů havarovalo. Vybavil si také, jak ve svých 23 letech poprvé navštívil Paříž a projel tunelem, kde jeho matka zemřela.

[chooze:article;value:483378]

​V rozhovoru zaznívají i překvapivá odhalení. Mimo jiné Harry přiznává, že v mládí měl zkušenosti s drogami. Užíval kokain a kouřil marihuanu. A dále rozvádí důvody, proč odchod od královské rodiny vzbudil tolik mediální pozornosti.

Druhý rozhovor s britským novinářem Tomem Bradbym vznikl v Kalifornii, kde princ Harry žije se svou rodinou, manželkou Meghan Markleovou a dvěma dětmi, synem Archiem a dcerou Lilibet Dianou. I v něm se Harry věnuje pošramocenému vztahu s bratrem a říká, že doufal, že jejich vztahy se narovnají díky přátelství jejich manželek.

Bohužel ale ani jejich vztah podle vévody ze Sussexu nikdy nebyl dobrý. Harry dokonce naznačil, že princezna Kate na jeho ženu žárlila. Harry se v rozhovoru opět vrátil k tématu rasismu, které před dvěma lety ve Velké Británii a potažmo na celém světě způsobilo velký poprask. Nyní Harry popřel, že by kdokoliv v královské rodině byl rasista, ale zopakoval, že někdo, a odmítl specifikovat kdo, v rodině zmínil Archieho barvu pleti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.