Drsná Bára ze Survivoru by chtěla dítě. Její přítelkyně se na to ještě necítí

Bára v posledních dnech na ostrově nešla pro ostrá slova daleko. Atmosféra tak byla dost vyhrocená. "Čím déle jsem venku, tím víc jsem v pohodě. Dá se říct, že mě některé věci mrzely, něco se mě dotklo, ale jsem se vším v pohodě," řekla Bára.

Drsná reality show jí dokonce tak moc zamotala hlavu, že se téměř přestala orientovat v realitě. "Nemohla jsem si to doma vybavit, zapomněla jsem, že mám psa. Zní to sebestředně, ale pak si najednou říkáte: 'haló, tady se něco děje, to není normální," popsala své pocity.

​Doma na ni čekala přítelkyně Veronika Biasiol, úspěšná česká influencerka, kterou sledují stovky tisíc lidí. "Celou dobu jsem Barči vedla deníček, aby věděla, co se tady dělo. Aby jí nic neuniklo, až se vrátí. Takže aspoň tím jsem udržovala kontakt," zmínila Veronika.

[chooze:article;value:495150]

Konec Báry v soutěži následoval po šílené hádce s herečkou Karolínou Krézlovou. Hádka Báru stála místo v Survivoru a mnoho fanoušků se pak ni začalo dívat jinak. "Lidi, co mě znají, mi řekli, že to jsem prostě já. Pro ostatní to mohlo působit zbytečně drsně. Neznám nikoho, kdo by se takhle někdy nepohádal nebo by mu nevytekly nervy. Já si myslím, že je to lidský," míní. 

Na její straně stojí i Veronika. "Čekala jsem, že to nebude šálek kávy pro každého. Ale my všichni takhle Báru známe, co na srdci, to na jazyku. Ale myslím, že to tam zapadlo a neříkám to jenom proto, že je Bára moje partnerka. Nemyslím si totiž, že se Karolína profiluje jako člověk, který by si to nezasloužil," doplnil Veronika.

[chooze:gallery;value:30903]

​Ostatně Karolína byla v kmeni velkým tématem. "Já jsem z ní na začátku měla dobrý dojem. Byla hrozně kontaktní a milá už na letišti. Je i hodně objímavá, na což si já dávám pozor. Nemyslím si, že je zlá, ale je úplný opak mě. Já prostě hrála tu reálnou tvář," vysvětlila Bára.

​Ta mezitím naskočila zpátky do hektického života. Vztah Veroniky a Báry trvá přes rok a půl a už stihly i jedno odloučení. U nich doma je to jako na horské dráze. "Přichází hezké momenty a úměrně k tomu i propady. Díky té křivce jsme jakoby pořád na začátku," shodují se obě.

[chooze:article;value:495121]

Když už na jednu pauzu došlo, jak vidí společnou budoucnost? "Vzhledem k tomu, že mi je 32, tak bych už nežila nebo nechodila s někým, s kým si myslím, že nezůstanu," řekla Bára a Verča se připojila s tím, že budou dělat maximum pro to, aby jim to vydrželo.

Díky živelné lásce a zamilování už došla řeč i na potomky. Jelikož je ale dělí osmiletý věkový rozdíl, zatím hledají kompromis. "Cítím se na to dost. Kdyby mi bylo o pět míň, tak na to tolik netlačím. Ale každý rok už mám pocit, že by to mělo přijít. Každopádně si ještě chvíli počkáme," podotkla Bára s tím, že nechce pak ničeho litovat.

"Já si myslím, že je na to ještě čas. Podle mě si Barča si myslí, že jí tikají hodiny. Já si myslím, že ne, že je to tím věkem. Teď máme ročního pejska," uzavřela debatu Veronika.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.