Drsná slova Hanychové: Dcera Rozárka jí ničí milostný život

[chooze:gallery;value:33613]

​Péče o děti bývá mnohdy náročná a své o tom ví i Agáta Hanychová. Ta se na sociální síti Instagram rozpovídala o tom, jak jí dcera Rozárka dokáže pořádně překazit chvilky s manželem Mirkem Dopitou. A jak se zdá, nedopřeje jim dokonce ani romantickou procházku.

"Šli jsem s manželem na procházku, ale když mě Róza vidí, tak neusne," postěžovala si Hanychová. Tím to ale neskončilo. "Takže jdeme mlčky a já musím jít dva metry před nima," dodala. Na záběrech bylo vidět, že místo romantické procházky po boku milovaného manžela tak skutečně nechává Dopitu s Rozárkou pěkný kus za sebou.

[chooze:article;value:552133]

​Jak se ale zdá, taktika zabrala. Na videu je totiž kromě Agátina hlasu slyšet jen mírný ruch na první pohled klidné ulice. Rozárka byla potichu, a tak to vypadá, že když neměla svou maminku před sebou, skutečně zavřela oči a usnula. Agáta tak prostě ví, co dělá.

Ostatně se není čemu divit. Influencerka není ve výchově dětí žádným nováčkem. Kromě Rozárky vychovává ještě další dvě děti. S bývalým manželem Jakubem Prachařem má šestiletou dceru Miu a ještě před ní se jí narodil syn Kryšpín (12), jehož otcem je Agátin současný manžel Mirek Dopita. S ním se Hanychová dala znovu dohromady krátce po rozchodu s Jaromírem Soukupem.  

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (04/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.