Moderní bydlení

Drsné přiznání Hanychové: Všechny podváděla. S Dopitou spala celou dobu

Agáta Hanychová opět šokovala. Rychlý návrat k bývalému partnerovi Mirkovi Dopitovi, se kterým se znali od základní školy, měl očividně předehru. "My jsme spolu spali celou dobu," svěřila se se smíchem v rozhovoru pro Extra.cz

To by ovšem znamenalo, že všechny partnery, které vystřídali během téměř desetileté pauzy, podváděli. "Já nic nevím jako, nic si nepamatuju," snažil se situaci žehlit Dopita, se kterým má Agáta nejstaršího syna Kryšpína.

[chooze:article;value:576955]

O intimnostech se však mluvit nezdráhali. Bývalý hráč amerického fotbalu dokonce přiznal, že to on je ten, který ve vztahu vyžaduje více sexu. "To je jasný, že chlap. Je to vždycky chlap," dodal Dopita.

Agáta se podle něj často vymlouvá na vyčerpání. "Jsem strašně unavená, takže výmluvy mám," přiznala influencerka, která kromě péče o tři děti hodně pracuje. Její manžel připustil, že ani on po vší té dřině někdy na postelové hrátky chuť nemá. "Představte si zkrotit všechny děti a udělat tu práci, co máme," vysvětlil.

[chooze:article;value:577499]

Vášnivé chvilky jim navíc komplikují právě děti. "My hlavně nemáme v posteli místo, protože tam pořád spí všechny děti," připustili manželé, v čem je zakopaný pes.

Hanychové došla trpělivost: Na Soukupa podala žalobu (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.