Drsné zákulisí Miss: Vítězství s sebou přináší i krušné chvíle, přiznala modelka

Když vyhrála českou soutěž krásy, bylo Kateřině Průšové čerstvých 18 let. Do soutěže ji tehdy přihlásil kamarád, aniž by jí o tom řekl. Výhra jí ale změnila život a doteď na to s láskou vzpomíná. "Já jsem nikdy nechtěla být miss, ale ty emoce, které jsem prožívala ten večer, jsou naprosto nepřenosné. To se prostě musí zažít," zmínila.

V roce 2002 se podle jejích slov do soutěže přihlásilo přes 3 000 dívek, což byla jedna z historicky nejvyšších účastí. Bylo to prý i kvůli odměně, kterou dostávali patroni, kteří vítěznou dívku přihlásili. "Mě tehdy přihlásil můj kamarád, vyhrál sto tisíc. Ale my jsme si slíbili, že když vyhraju, tak půjdeme napůl," směje se modelka.

[chooze:article;value:545553]

​Průšová vyhrála i přesto, že soutěžila se sádrou. "Dělala jsem box a bohužel jsem si zlomila ruku. Sádru jsem si na finále bohužel sundat nemohla. Nakonec režisér říkal, ať to přiznáme. Že se s tím nedá nic moc dělat," podotkla.

Česká republika o víkendu zaznamenala velký úspěch. Česká miss Krystyna Pyszková zvítězila v mezinárodní soutěži Miss World. "Moc jí to přeju, pro naši malou zemičku je to skvělé. Není jednoduché celý ten rok ustát, ale Krystyna to podle mě zvládne. Je psychicky velmi odolná, je to chytrá a inteligentní holka," míní Průšová.

[chooze:article;value:461820]

​Modelka také popsala strasti, které s sebou vítězství v soutěži přináší. "Je to obrovská ztráta soukromí. Jste pořád sama, celý rok na cestách bez rodiny, partnera, bez příbuzných, kamarádů a pořád musíte být perfektní. Namalovaná, učesaná, usměvavá a milá. Nikoho nezajímá, jestli máte horečku nebo jestli se vám stýská. A to není jednoduché vydržet," uzavřela Průšová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.