Drsný návrat z Love Islandu. Rodina už nechce mít s Oliverem nic společného

[chooze:gallery;value:33656]

​Odchodu páru Adriany a Olivera z ostrova lásky předcházelo velké drama. Oliver totiž přebral Adri Luovi, kterým diváci hodně fandili už od začátku, a navíc kvůli tomu Oliver nechal Petru, se kterou jim to do té doby klapalo. Mezi Adrianou a Luem to sice skřípalo už delší dobu, přesto se podle diváků Adri s Oliverem zachovali nečestně. Lu kvůli nim dokonce opustil Love Island. 

Tak se z oblíbených účastníků stali téměř až vyvrhelové, i když také oni mají své zastánce z řad diváků a nakonec se na jejich stranu postavila také některá srdíčka. Návrat Olivera a Adri byl tak poměrně náročný, oba ale zřejmě mají co vysvětlovat i doma.

[chooze:article;value:526368]

​Oliver sdílel na sociálních sítích video, podle kterého to vypadá, že svou účastí rozzuřil i rodiče. "To jsem fakt nečekal. My jsme si s Claudem dělali celou dobu srandu, že až přijedeme domů, tak rodiče vymění zámky, poté co uvidí, co tam děláme a hele," řekl Oliver, vzal klíče a začal odemykat dveře od bytu. 

@oliverprucha Fakt je po 11 letech vyměnili? #loveislandczsk #oliverloveisland #protebe ♬ původní zvuk - oliverprucha

Klíč ale do zámku už nepasuje. "Fakt je po 11 letech vyměnili. Pomoc, pusťte mě domů," zakončil video zoufalý Oliver, který byl ve vile proslulý svými vtípky, a tak není stoprocentně jisté, jestli svůj nářek myslí vážně, nebo si jen dělá srandu. Nicméně většina lidí, kteří video shlédli, se shodují, že po tom, co předvedl na ostrově, by ho domů také nepustili. 

Zpověď Lua z Love Islandu: Dívat se na Adri a Olivera? Ne, díky, řekl:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.