Drsný vzkaz Stropnickému: S novým chlapem se mám líp, tvrdí Žilková

[chooze:gallery;value:29985]

​Přestože odchod velvyslance Martina Stropnického od rodiny přišel jako rána z čistého nebe, vypadá to, že se Veronika Žilková rychle oklepala. Herečka poslední dobou tráví čas s rockerem Josefem Holomáčem, se kterým zažívá spoustu nového. Stropnickému se rozhodla poslat vzkaz, že si odloučením polepšila.

"Nevěstě hlavu, když vás někdo opustí, dá se začít znovu a líp. Mám druhé mládí, díky nově objevenému světu, který bych nikdy nepoznala, kdybych nebyla ze starého světa 'vystrčena'. Živote, díky," napsala Veronika Žilková na instagramu.

[chooze:article;value:506163]

S novým přítelem jako by herečka omládla. A není divu, Josef Holomáč pro ni chystá nevšední zážitky, které nikdy předtím nezažila. Dokonce Žilkovou pozval na koncert kapely Iron Maiden, což ji zprvu zaskočilo. "Jdu na svůj první koncert heavy metalu na kapelu Iron Maiden. Poradíte mi, prosím, co obléknout? Co na sebe na filmový festival, vím, ale co na heavy metal, to fakt nevím. Děkuju," zeptala se na sociálních sítích Žilková sledujících.

"Červenou koženou bundu, triko, rifle, tenisky a klidně černé triko. Červená vám sluší, a proto tu červenou bundu určitě," poradil jeden z fanoušků, kterého nakonec herečka poslechla a skutečně si červenou bundu oblékla.

Zdeněk Troška vždy točil s radostí, vzpomíná Žilková (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.