Druhá série Ivety bude zanedlouho na Voyo. Tvůrci už odhalují první zápletky

Tvůrci minisérie Iveta vyrazili na zámek Sychrov, kde Bartošová společně s Rudolfem Hrušínským nejmladším kdysi natáčela dnes už kultovní snímek 90 let Svatba upírů. Do role Hrušínského obsadili Oskara Hese a při porovnání je vidět, že podoba je opravdu markantní.

Hes si hraní na Rudolfa Hrušínského nejmladšího prý užíval. Kvůli natáčení se oba i potkali. Navíc byl rád za setkání s představitelkou Ivety Annou Fialovou. "S Aničkou jsme si hrozně moc přáli spolu něco točit, takže se mi to na pár dní splnilo. Jsem hrozně rád, že jsem tady," prozradil Hes.

Podle režiséra Michala Samira se série bude věnovat nejen natáčení filmu Svatba upírů, ale i vztahu Bartošové a Hrušínského. "Tihle dva lidé se na tom natáčení sblížili a tam začíná příběh, kdy Iveta skutečně měla poměr s Rudou Hrušínským," sdělil režisér Michal Samir.

[chooze:article;value:495506]

V druhé sérii se vrátí jako Ivetiny rodiče Alena Mihulová a Miroslav Hanuš. Chybět opět nebude ani Ondřej Gregor Brzobohatý jako Ladislav Štaidl. Brzobohatý navíc k seriálu složil hudbu. 

"Já jsem se snažil hudbu koncipovat, aby vycházela ze zranitelnosti, z naivity," řekl Brzobohatý. Druhá minisérie Iveta bude mít slavnostní premiéru 25. dubna v Lucerně. Na Voyo se pak objeví 5. května

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.