Moderní bydlení

Dubaj, město neomezených možností

Tak je označován druhý největší ze sedmi arabských emirátů. Ohromí vás svou rozmanitostí, moderním designem a spoustou nevšedních zážitků. S CK Blue Style máte příležitost tuto perlu arabského světa poznat. A proč byste ji měli zvolit jako svou příští dovolenkovou destinaci?

Ikonické stavby a fascinující architektura

Dubaj je známá svou moderní a nevšední architekturou. Dominantou je Burj Khalifa, nejvyšší a zároveň nejikoničtější stavba světa, která nabízí úchvatný výhled na celé město. Neméně impozantní je Burj Al Arab, jeden z nejluxusnějších hotelů světa ve tvaru plachetnice patří k nejobdivovanějším. „Další unikátní stavbou je Museum of the Future, které vám přiblíží budoucnost technologií a lidské kreativity. Nemůžeme opomenout ani Dubai Frame, který poskytuje jedinečný pohled na starou i moderní Dubaj,“ říká obchodní ředitelka CK Blue Style a expertka na cestování Lenka Pátek.

Nákupy a zábava

Dubaj je rájem pro milovníky nákupů. Město se pyšní obřími nákupními centry, nejznámější je The Dubai Mall, které patří mezi největší na světě. Najdete zde obchody s luxusním zbožím, ale také nespočet restaurací, kaváren, kluziště, kino nebo Dubai Aquarium, kde můžete obdivovat podmořský svět.

Slunce, moře a pláže

Dubaj se může pochlubit celoročně slunečným počasím, které láká k odpočinku na některé z krásných pláží, například na Jumeirah Beach s jemným pískem a průzračnou vodou. Dubaj je rovněž známá umělými ostrovy, jako jsou Palm Jumeirah nebo The World, kde si můžete vychutnat exkluzivní pobyt v luxusních resortech s veškerým komfortem.

Kultura a historie

I přes svou moderní tvář si Dubaj uchovává bohaté kulturní dědictví. Staré město s trhy, jako je Deira Gold Souk, kde můžete obdivovat krásné zlaté šperky, nebo tradiční pevnost Al Fahidi vás zavedou do časů, kdy byla Dubaj malým obchodním přístavem.

Nekonečný výběr volnočasových aktivit

„Součástí každé dokonalé dovolené jsou výlety a objevování nových míst, a právě v tomto ohledu Dubaj exceluje. Je to ideální destinace nejen pro jednotlivce a páry, ale i pro rodiny s dětmi,“ tvrdí Lenka Pátek. Zábavní parky, jako jsou IMG Worlds of Adventure a Legoland, nabízejí celodenní dobrodružství plné atrakcí. A pokud toužíte po vzrušujících zážitcích, je tu možnost výletu na pouštní safari.

​Chcete-li si svou dovolenou užít naplno, vyberte si ubytování, které splní všechna vaše očekávání. Pro rodiny s dětmi je skvělou volbou Hotel Centara Mirage Beach Resort Dubai, který nabízí zábavu pro všechny generace. Resort se nachází přímo u pláže a pyšní se aquaparkem, dětskými kluby a širokou nabídkou aktivit. Pokud preferujete luxus a pohodlí v srdci města, Hotel Rose Rayhaan by Rotana vás nezklame. Tento elegantní hotel s úchvatným výhledem na ikonickou Dubaj je známý svou výbornou polohou, komfortními pokoji a vynikajícím servisem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.