Důležitá témata a zajímaví hosté. Pořad Za pět minut dvanáct startuje v neděli

Zajímaví hosté, známé osobnosti a rozhovory týkající se témat, která hýbou českou společností – to vše v moderním studiu, podané atraktivně a především srozumitelně. Takový bude nový pořad televize Nova Za pět minut dvanáct.

"Naší ambicí je, abychom divákům poskytli kvalitní diskuzní pořad, ve kterém najdou odpovědi na všechny otázky, které je buď zajímají, nebo trápí," vysvětlil ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska.

Pořad moderuje ostřílený moderátor, kterého mohou diváci znát z Televizních novin nebo TN Live. "Martin Čermák je mladý a velmi talentovaný novinář a já věřím, že nezklame diváky a že bude objektivní a nestranný," doplnil Houska.

[chooze:article;value:521068]

​V moderním studiu, které znáte z Televizních novin a také například z předvolebních debat, vzniká pořad unikátní i po vizuální stránce. "U pořadu Za pět minut dvanáct jsme si dali velmi záležet i na samotné vizuální stránce, protože si myslíme, že pořad nejenom musí být kvalitní po té diskuzní stránce, ale také se na něj musí hezky koukat. A také musí reprezentovat dynamickou moderní diskuzi 21. století," řekl šéfredaktor a zástupce ředitele zpravodajství TV Nova Michal Kratochvíl.

Prvními hosty, kteří zasednou do studia, budou předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a šéfka poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová. Řeč bude například o obstrukcích nebo současné politické kultuře. "Budeme tady mít dvě asi nejvýraznější dámy české politické scény, takže se budeme bavit o vztahu opozice s vládní koalicí. Myslím, že to bude hodně zajímavá debata," sdělil Čermák.

[chooze:article;value:527221]

​Pozvání do druhé části pořadu, kde se bude řešit téma násilí na dětech, přijali Zdeňka Šíp Staňková, autorka blogu Děti jsou taky lidi, a poslanec Patrik Nacher (ANO). Ve třetí části dostane vždy prostor jeden Čech, který ve světě dokázal něco mimořádného a nevídaného, osobnost, na kterou můžeme být po právu hrdí. V neděli bude hostem jedna z osobností, kterou v sobotu na Pražském hradě ocenil prezident Petr Pavel.

Na novém pořadu se pracuje několik měsíců, a i v sobotu se do poslední chvíle dopilovávaly detaily tak, abychom divákům v neděli nabídli nevšední zážitek. "Kromě dobrého zvuku a kvalitní diskuze je samozřejmě potřeba u moderního pořadu i velmi dobrá a skvělá hudba. Tu jsme si nechali pro pořad Za pět minut dvanáct vyrobit přímo na míru," doplnil Kratochvíl.

Tak nezapomeňte v neděli Za pět minut dvanáct na TV Nova.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.