Dům světově proslulého herce byl plný zbraní. Našli u něj nelegální střelnici

U proslulého francouzského herce Alaina Delona (88) zasahovali policisté. V jeho venkovském sídle v obci Douchy-Montcorbon jihovýchodně od Paříže objevili 72 nelegálně držených zbraní. Kromě toho se tam nacházela soukromá střelnice a našlo se tam přes 3 000 kusů nábojů, napsal web Le Parisien.

Místní prokuratura agentuře AFP potvrdila, že bylo zahájeno vyšetřování Delona pro podezření z ilegálního držení zbraní. Alain Delon totiž nemá zbrojní průkaz. Domovní prohlídka se u herce odehrála minulý týden poté, co si soudem stanovený úředník během návštěvy v sídle všiml zbraně a upozornil na to soud. 

[chooze:article;value:543848]

Alain ​Delon před čtyřmi lety prodělal kardiovaskulární příhodu s lehkým krvácením do mozku. Od té doby se jeho zdravotní stav zhoršuje. Minulý měsíc podal Delonův nejmladší syn Alain-Fabiens stížnost na svoji sestru Anouchku a obvinil ji, že využívá hercovu slabost a bezmocnost.

Rodinné spory prosákly na veřejnost ve chvíli, kdy Delonův nejstarší syn pro časopis Paris Match řekl, že jeho otec je slabý. Herec se ale ústy svého právníka ohradil, že ho synova slova šokovala a podal trestní oznámení pro pomluvu. Delonovi tři potomci teď vedou spor o to, kdo se o otce postará. Ve skutečnosti prý jde ale především o rozdělení majetku po jeho smrti. 

Představitel hlavních rolí z filmů Gepard, Dva muži ve městě či Borsalino u filmu působil 60 let a v roce 2019 převzal na festivalu v Cannes Zlatou palmu za celoživotní dílo. 

Smutná smrt herecké hvězdy. Týden o ní nevěděli, fanoušci jsou zdrceni (11/1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.