Dusno v rodině Žilkové. Herečka řekla, koho bude volit. Hanychovou to nepotěší

Hledání budoucí hlavy státu rozdělilo Česko na dva tábory. Kvůli politice se hádají přátelé, ale i celé rodiny. Na novém prezidentovi se nemohou shodnout ani Veronika Žilková s Agátou Hanychovou. Zatímco herečka se nakonec postavila na stranu Petra Pavla, její dcera volila už v prvním kole Andreje Babiše a po zveřejnění výsledků si spokojeně lebedila.

"Po nedělní televizní debatě jsem se rozhodla jít volit i do druhého kola, i když jsem po prohře Danuše jít nechtěla. Musíme zvolit toho moudřejšího velitele vojsk České republiky. Budu volit generála Petra Pavla," sdílela Veronika Žilková na instagramu. Přestože herečku mrzelo, že v druhém kole neuvidí Danuši Nerudovou, nakonec ji její přesvědčení dovedlo k Petru Pavlovi.

[chooze:article;value:484576]

I k němu však měla zprvu výhrady. "Je to nezralost českých voličů. Ještě nedozráli k ženě a k evropskému rozměru. Ona prostě je politička budoucnosti. A tito pánové v důchodu by opravdu měli být v důchodu," řekla herečka v rozhovoru pro IDnes.cz o postupujících kandidátech. I přes hereččina slova si generál Petr Pavel postupně vybojoval její důvěru a místo odchodu do důchodu ho chce Žilková vidět na Hradě. Po volbách Pavla podpořila i Veroničina oblíbenkyně Danuše Nerudová.

U Žilkových tak bude pořádné dusno. Stejně jako v prvním kole se Veronika s dcerou na politickém názoru neshodnou, mladé influencerce se totiž její favorit Andrej Babiš do dalšího kola voleb probojoval. Agáta to nebude mít lehké ani doma, nedávno totiž přiznala, že Babiše nevolí ani její partner Jaromír Soukup.

Na něco už jí síly nestačí. Žilková musí kvůli rozvodu se Stropnickým shánět peníze:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.