Dvaadevadesátiletý miliardář Rupert Murdoch se popáté zasnoubil

Radostnou zprávu podnikatel prozradil během rozhovoru pro deník New York Post, který patří do jeho portfolia: "Bál jsem se zamilovat, ale věděl jsem, že je to moje poslední láska. Doufám, že to tak bude. Jsem šťastný." Se svou čtvrtou manželkou Jerry Hallovou se známý miliardář rozešel loni.

Murdoch dodal, že svou nastávající požádal o ruku na Den svatého Patrika, přičemž poznamenal, že je z jedné čtvrtiny Ir a byl "velmi nervózní".

[chooze:article;value:224826]

Podle CNN se pár hodlá vzít koncem léta tohoto roku. "Oba se těšíme, že spolu strávíme druhou polovinu života," řekl Murdoch, který má z prvních tří manželství šest dětí.

https://twitter.com/CNN/status/1637895580000174080?cxt=HHwWgIC-kcTW_LotAAAA

"Pro nás oba je to dar od Boha. Seznámili jsme se loni v září," svěřila se Smithová deníku New York Post. Její zesnulý manžel byl Chester Smith, country zpěvák a rozhlasový a televizní manažer. "Jsem čtrnáct let vdova. Stejně jako Rupert byl i můj manžel obchodník, takže rozumím jeho řeči. Máme stejné názory."

Rupert Murdoch, miliardář a jeden z nejvlivnějších lidí na světě, byl dříve ženatý s bývalou australskou letuškou Patricií Bookerovou, novinářkou skotského původu Annou Mannovou a podnikatelkou čínského původu Wendi Dengovou. V roce 2016 se oženil se svou čtvrtou ženou, bývalou modelkou Jerry Hall, v kostele sv. Nevěsty na londýnské Fleet Street. Rozvedli se loni v srpnu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.