Moderní bydlení

Dvojice se pokusila otrávit výrobce drog plynem. Všichni tři skončili ve vězení

Plán, jak okrást a usmrtit údajného výrobce drog z Ostravska, podle kriminalistů vymysleli 35letý muž a jeho o deset let mladší kamarádka.

Známého měli vlákat do jeho bytu. Tam prý v nepozorované chvíli vytáhli prášky, které si přinesli, ty rozdrtili a namíchali mu je do pití. Když muž po chvíli usnul, měli pustit plyn. Dvojice utekla, podle policistů ale nepočítala s tím, že se spáč probudí. A to mu zachránilo život.

Utéct nemohl, protože ho uvnitř bytu zamkli. Proto otevřel okna, začal větrat a přivolal hasiče. Jenomže kriminalisté brzy zjistili, že muž, kterého se pokusili zavraždit, není podle nich žádné neviňátko, ale výrobce drog. A právě o drogy šlo.

[chooze:article;value:576103]

​Nevraživost mezi obětí a ženou, která se měla pokusit o vraždu, ale nevydržela dlouho. "Obviněná žena z pokusu vraždy a oběť byly o týden později zadrženy a následně obviněny ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za které jim hrozí tresty odnětí svobody na dvě až deset let," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Oba skončili ve vazbě. Tam už na soud čeká i poslední z této povedené trojice – pětatřicátník, který údajně asistoval u pokusu vraždy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.