Dvojice v Losiné vešla na cizí statek. Muž tam pak urážel a napadl mladou dívku

[chooze:gallery;value:32078]

​Policisté vyjížděli v pondělí kolem čtvrté hodiny odpoledne do Losiné v Plzeňském kraji. Na tamní statek měl vniknout muž se ženou a začít krmit koně. Situace se ale vyhrotila poté, co je mladá dívka, která na statku vypomáhá, upozornila na nevhodné chování. 

Případ zveřejnil deník Krimi Plzeň. Šestnáctiletá dívka měla pár upozornit, že je na soukromém pozemku. Sama je prý majitelem statku pověřena se o koně starat. Místo omluvy ji ale muž zasypal hromadou nadávek i výhrůžek.

Dívka stihla situaci natočit. Podle videa měl muž dívce vyhrožovat, že dostane facku. Po dívce chtěl, aby "zavřela hubu". Následovat měl i fyzický útok, během kterého dívka narazila na ohradu a zranila se.

[chooze:article;value:507592]

​Dívka muže opakovaně vyzývala, aby se k ní nepřibližoval a neřval na ni. "Celou dobu děláš hrdinku a všechno si natáčíš," řekla jí ale zřejmě mužova partnerka. "Drž už hubu," pokračoval muž. "Čemu jsi nerozuměla?" dodal a použil i několik vulgárních nadávek.

Dívka situaci oznámila na policii. "Policisté to nyní evidují jako přestupek proti občanskému soužití," uvedla na dotaz redakce TN.cz mluvčí plzeňské policie, která se případem nyní zabývá. Pokud by někdo dvojici na videu poznal, má policii kontaktovat.

Dívenku na Plzeňsku napadli rotvajleři. S vážným zraněním skončila v nemocnici:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.