Dvojitá porce dílů a příval nových postav. Jedna rodina se rozrůstá

Nové díly seriálu Jedna rodina přinášejí dvojnásobné množství příběhů, emocí i humoru. A to zdaleka není všechno. Stálé herecké obsazení posílí spoustu nových postav. "Já budu hrát primáře kliniky umělého oplodnění. Když mi volali, jestli bych šel do toho primáře, tak jsem si říkal, jestli si nespletli telefon. Prý ne, ten primář je totiž takový svůj," zmínil herec Petr Čtvrtníček.

Jako bývalý reprezentant ve veslování přichází do děje i Vilém v podání Václava Matějovského. "Já hraju poměrně úspěšného sportovce, kterému se ale sportovní kariéra přerušila kvůli takovému problému, o kterém nerad mluví. Snaží se s tím vypořádat, ale občas se ten problém prostě vrátí," nastínil příběh své postavy Matějovský.

[chooze:article;value:534263]

​Kouzlu Viléma podlehne další nová postava Olga, kterou si zahraje Patricie Pagáčová. "Mě to strašně baví, Olga je taková ostřejší, s ničím se moc nepáře a chudáka Vaška Matějovského pořád šikanuje," směje se Pagáčová.

Nepřijdete ale ani o známé postavy a jejich příběhy. V životech oblíbených hrdinů se posuneme přesně o rok, což diváci poznají zejména na dějové lince Martiny a Dominika, kterým se mezitím narodila dcerka Žofie. Petra se stane babičkou a její marmeládový byznys jen vzkvétá, kdežto Karel na škole zažívá krušné časy.

[chooze:article;value:526160]

​Romantický vztah Kláry a Petra čekají první zkoušky. Norice už začíná lézt mateřská na nervy a Filipa práce zaměstnává víc, než je zdrávo. Boba okouzlí jeho dávná láska Francouzka Isabelle a téměř okamžitě navážou tam, kde spolu před lety skončili. 

Premiérový díl hned s několika novými postavami sledujte v úterý večer ve 20:20, další pak hned ve čtvrtek večer na Nově.

Herečka Eva Holubová hovořila o seriálu v úterní Snídani:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.