Ed Sheeran se vrací do Česka, koncert odehraje na nečekaném místě

[chooze:gallery;value:33612]

​Proslulý zpěvák Ed Sheeran se po pěti letech vrátí do Česka. Svůj koncert odehraje 27. července 2024 v Hradci Králové. Vystoupí tam v areálu, kde se koná festival Rock for People.

"Mám obrovskou radost, že můžeme uspořádat koncert takové osobnosti a jedinečného muzikanta, kterým je Ed Sheeran. To, že si pro svou show v České republice vybral Park 360, který je domovem i našeho festivalu Rock for People, je pro nás obrovská čest a přelomový milník," okomentoval za spolupořádající agenturu Ameba Production Michal Thomes.

[chooze:article;value:525720]

Letos si festival připravil pro diváky specifický koncept. "Součástí vstupenky na koncert bude i tematická Fan Zóna Parku 360, která se bude nacházet v bezprostřední blízkosti koncertu. Jedná se o unikátní model, který v rámci aktuálního turné nemá obdoby," vysvětlila PR specialistka Anna Vašátová.

Naposledy Sheeran českým fanouškům zazpíval v roce 2019, kdy měl v pražských Letňanech hned dva koncerty za sebou. Těch se dohromady zúčastnilo kolem 140 tisíc lidí. Předpokládá se proto, že o lístky na jeho plánovaný koncert bude enormní zájem.

Zpěvák Ed Sheeran vyhrál soud o plagiátorství. Podívejte se na video (4/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.