Emotivní koncert Mariky Gombitové. Pro diváky si připravila překvapení

Ikona československé hudební scény, kariéra dlouhá 48 let a rozsáhlý repertoár, to je Marika Gombitová. Pražské publikum ji odměnilo potleskem vestoje.

"Cítím se báječně, hosté byli super a koncert byl úžasný. Jsem velmi šťastná, že se to povedlo, že lidé přišli, byli jsme navzájem propojeni zvláštní energií. Právě to bylo úžasné," svěřila se slovenská zpěvačka.

Své fanoušky považuje za svou rodinu. "Podrželi mě, celé roky jsou mi věrni. Takže tento koncert je poděkováním za všechna ta léta," dodala.

[chooze:article;value:534082]

​Kromě klasických hitů publiku představila i dvě nové skladby, které napsala s textařem Kamilem Peterajem. Ty oficiálně zazněly poprvé právě v pražské O2 aréně.

"Jsou to písně Fantom srdce a Stoupání. Dávala jsem je dohromady delší dobu a jsem ráda, že jsme je odprezentovali v koncertní podobě," podělila se o radost z nových hitů Gombitová.

Mezi hosty se na jevišti objevili známí umělci z Česka i Slovenska, a to Felix Slováček, východoslovenská skupina Kandráčovci nebo zakladatel legendární kapely Modus a muzikant Ján Lehotský, který Mariku Gombitovou objevil.

Gombitová si v Praze koncert ještě jednou zopakuje, a to 30. ledna opět v O2 areně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.