Eros Ramazzotti se chystá do Česka. Na jeho koncert zbývají poslední lístky

Eros Ramazzotti vydal po čtyřech letech nové album a vyrazil na světové turné Infinito World Tour, které trvá od září 2022 do května tohoto roku. Za několik dní se vystoupení dočkají i jeho čeští fanoušci. V pondělí 6. března zpěvák totiž vystupuje v pražské O2 areně, která hlásí, že zbývají ještě poslední lístky.

Ramazzotti je jedním z nejúspěšnějších a mezinárodně uznávaných italských interpretů. Za více než 35 let bohaté kariéry prodal na 70 milionů desek, nasbíral přes dvě miliardy streamů na digitálních platformách a téměř dvě miliardy zhlédnutí na platformě YouTube. Album Battito Infinito je jeho v pořadí 15. studiové album.

[chooze:article;value:492466]

Přestože bude zpěvák v Praze už poněkolikáté, tento koncert bude prý mnohem více osobní. ​"Přemýšlel jsem o tom, jak těmito koncerty lépe oslavit nové písně, které mají vyjít. Sledoval jsem každou jednotlivou fázi příprav, staral jsem se o každý detail a drobnosti. V každém z těchto večerů bude malá část mě a mého příběhu," nastínil Ramazzotti.

"Nemůžu se dočkat, až budu moci obejmout své fanoušky po celém světě, a věřím, že ten nejlepší způsob, jak čelit této složité době, je začít znovu dělat hudbu. Spolu," uzavřel zpěvák.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.