Eva Burešová otevřeně o urážkách a nenávisti. Rázně se ohradila

[chooze:gallery;value:33142]

Ačkoliv má Eva Burešová většinou široký úsměv na tváři, ví, že udržet si ho není nic snadného, lidé jsou na sebe totiž mnohdy krutí. "Je to zvláštní doba. Všude je plno nenávisti a urážek a ještě se v tom navzájem utvrzujeme a to zlé dost často podporujeme. Jakou naši stránku to vlastně uspokojuje? Denně čtu tolik senzace, všichni ví všechno nejlépe, ale nedělají nic pro to, aby to tedy lepší bylo," zalamentovala na sociálních sítích Burešová.

Fanoušky v jejich těžkostech podpořila a ukázala jim, že nejsou na starosti sami. "Doufám, že všichni, co mě zde sledují, mají kolem sebe spoustu, spoustu, spoustu lásky. Že se cítíte milovaní a jste obklopeni svým krásným vesmírem. To je to jediné, co pro sebe a své blízké můžeme udělat," svěřila se zpěvačka.

[chooze:article;value:526063]

Sama se potýká s psychickými potížemi, ale podpora od lidí, kteří ji mají rádi, ji drží nad vodou. "Všem vám děkuji z celého srdce za veškerou podporu, kterou mi dáváte. Když jsem se dozvěděla, že je vás přes 60 tisíc, co měsíčně posloucháte moje písně, zahřálo mě to u srdce," vysvětlila Burešová, že právě její fanoušci jí v životě velmi motivují.

Zpěvačka se hudbou snaží léčit šrámy na duši. "Doufám, že z mé práce máte taky takovou radost a že s mými písněmi zažíváte milé chvíle. Mějte krásný a úspěšný den," popřála herečka všem svým sledujícím.

Krajčo, Pokáč i Burešová: Celebrity chystají velkolepý vánoční koncert (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.